Elmadağ Özel Eğitim Anaokulu açılış mesajı

Elmadağ Özel Eğitim Anaokulu


Kurumumuz “Özel Eğitim Modeli”ni uygulayan okulöncesi anaokulu olarak ilçemizde öncü bir okuldur. Okulumuz tanısını henüz yeni almış,hayata adapte olmak noktasında, özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklarımıza ve ailelerine hem duygusal hem de psikolojik açıdan ciddi destekler sağlayacak bir kurum olma özelliği taşıyacak. Eğitimde kaliteden ödün vermeden kurumsallığı sürdürebilmek ve nitelikli bir eğitim için sistemli ve planlı bir çalışma yapacak bir kurum olacaktır.

Özel Eğitim Anaokulu olarak temel hedefimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, kişiliği sağlam temellere oturmuş temel güven duygusuna sahip mutlu, çevresine duyarlı, milli ve manevi değerleri benimsemiş iyi birer birey olarak yetiştirmektir.

 Katılımcı bir anlayışla okulumuzun eğitim kalitesinin daha da güçlendirilmesini hedefliyoruz. Özel Eğitim Anaokulu’nda bilişim teknolojilerini en üst düzeyde kullanarak. Teknolojik alt yapıyı oluşturarak en son teknolojik ürünlerle öğrencilerimizin daha iyi bir şekilde eğitimden yararlanmasına imkan sağlamak için çalışıyoruz.

Elmadağ  Özel eğitim Anaokulumuzun açılış sürecine çok önemli katkılar sağlayan ve desteklerini esirgemeyen sayın Kaymakamımız Alper TANRISEVER’e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Aytaç ÖZEL’e teşekkür ediyorum.

                                                                                                                                       

                                                                                                                                                                              Orhan ATAKLI

                                                                                                                                                                              Kurucu Müdür



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 37  kişi beğendi